Navigatie

Mooi mens,

U bent nu op de site van Beautiful Person , de webwinkel tevens groothandel van Mooi mens kaartjes .

De insteek van onze complimenten , wens en bedank kaartjes is eigenlijk heel simpel en gebaseerd op een al eeuwenoud principe.

GEEF EN ONTVANG !

Een van onze mooiste menselijke eigenschappen is het geven van warmte aan een ander . Aan onze familie , vrienden , kennissen, collega's en iedereen die het nodig heeft.Complimentjes laten een mens groeien , dankbaarheid geeft een ontroerende band, wensen geven kracht .

Heeft u er al eens bij stil gestaan of ervaren hoeveel warmte u er voor terug krijgt . Dit mooie principe van geven en ontvangen zouden we graag willen stimuleren door middel van onze collectie mooi mens kaartjes.

Met onze collectie kaartjes willen we een positieve gedachte neerzetten, blijf elkaar zien als mooi mens !

De teksten op de kaartjes zijn hartverwarmende complimentjes, bedankjes en wensen. Op ieder kaartje zijn verschillende bedels bevestigd zodat de ontvanger uw warme boodschap bij zich kan dragen waar ter wereld hij of zij is . Aan armband , ketting, tas , in portefeuille kan uw lieve gedachte de hele wereld mee over. 

Mooi mens kaartjes , een klein  simpel gebaar met een enorm groot effect.

 

 Onze collectie bestaat uit  verschillende onderwerpen waar u uit kunt kiezen. Mocht het zijn zo zijn dat uw gedachte er niet bij zit horen we dat graag van u en kunnen we deze wellicht aanvullen of speciaal voor u , uw feest of bedrijf ontwerpen.

Iedere week breiden we onze collectie uit dus neem regelmatig een kijkje.

 

Warme groet,

Team beautiful Person

 

 • liefs Margot
  liefs Margot

  Mijn naam is Margot Huysmans.

  Op de eerste plaats ben en blijf ik de trotste moeder van 4 geweldige kids.

  Het idee van de Mooi Mens Complimenten-Cadeautjes is onstaan nadat ik 3 jaar geleden werd getroffen door borstkanker en…

 • ILONA
  ILONA

  VoorstellenGraag willen we jullie voorstellen aan een Mooi Mens, Ilona. Zij zorgt ervoor dat we andere mooie mensen blij kunnen maken.Ilona is één van de cliënten van Amarant die op haar werk de Mooi Mens kaartjes maakt. Hier…

Aanbieding

Aanbieding vriendschap € 6,75 € 5,25
© 2014 - 2020 Beautiful person | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie