http://www.stichtingsky.nl/wp-content/uploads/2013/09/MG_94561.jpg

Sky is een 4-jarig jongetje dat door een flinke hersenbeschadiging meervoudig gehandicapt en zwaar spastisch is. Daardoor kan hij helemaal niets. Hij kan niet kruipen, lopen, zelfstandig zitten, zijn hoofd omhoog houden, iets vastpakken en ook niet praten.

In Nederland kunnen de artsen, buiten een ingrijpende operatie of zware medicatie, niets voor Sky betekenen. In Oekraïne bevindt zich een kliniek die dat wél kan d.m.v. hele intensieve therapie. Sky is al een keer in de kliniek geweest voor een sessie van 2 weken met positief resultaat! Zijn spierspanning is duidelijk afgenomen in zijn armen en benen, zijn handjes staan veel meer open (voorheen waren het vuistjes) en hij slaapt veel rustiger.

Om deze resultaten te behouden en vooral te verbeteren zal Sky deze behandeling twee keer per jaar moeten volgen. Doet hij dat niet dan zullen zijn spieren vergroeien, wat veel pijn met zich meebrengt, en komt hij volledig vast te zitten in zijn eigen lichaam.

Om deze behandeling te kunnen volgen is veel geld nodig. De kosten voor een behandeling zijn € 6.000,-, dat is € 12.000,- per jaar. Daarom vraagt Stichting Sky uw hulp! Steun Stichting Sky om de kwaliteit van leven voor de dappere Sky te verbeteren!

Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina www.facebook.com/StichtingSky en deel hem zoveel mogelijk!

© 2014 - 2024 Beautiful person | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel